AFTERMOVIE

Een korte film met fragmenten, flitsen van een feest, event, festival, bedrijfsbezoek, personeelsdag, enzovoort. De opnames die wij maken zijn zeer ruim. Details, totaalshots, individuen en groepen. Alles wat de sfeer maakt voor die ene speciale aftermovie. De mix met snel wisselende beelden op passende muziek duurt ongeveer 2 minuten en geeft op een mooie, snelle wijze de sfeer weer. Afhankelijk van het onderwerp kan een aftermovie ook wat langer duren.

HERBELEVEN GEBEURTENIS

Uiteraard zijn aftermovies zeer geschikt om het feest of event nog eens opnieuw te beleven. De highlights laten zien hoe fantastisch, ontroerend of sportief het was. De korte film wordt ook vaak ingezet als promotie voor een volgend feest of om de diensten van een bedrijf te communiceren. Bij festivals is een aftermovie het marketinginstrument om nieuwe kaartverkoop te genereren.

 

VEEL KIJKERS VIA SOCIAL MEDIA

Veel aftermovies worden of social media gedeeld waardoor het aantal views, zeker kort na publicatie, enorm op kan lopen. Door het publiceren op sites als Facebook, Instagram en Twitter volgen snel automatisch kijkers. De bron waarop gepubliceerd wordt, veelal YouTube of Vimeo kan tezamen met de film voorzien worden van relevante trefwoorden zodat het ook daar door actieve zoekers makkelijk gevonden en bekeken kan worden.

 

Wilt u een aftermovie bel ons dan of stuur een mail met datum, locatie en andere info die u nu weet. In overleg maken we een passende offerte voor uw prachtige korte film.

 

 

<

FILM