FILM

BEDRIJFSFILM

Op zoek naar een bedrijfsfilm? Een perfecte indruk van uw product of dienst in een goed doordachte film. Wij pakken uw wensen vanaf het begin professioneel aan.

Samen definiëren we de doelgroep en de kernboodschap. Uw communicatieboodschap wordt perfect vertaald in een bedrijfsfilm die aanvoelt als een warme jas in de winter.

Vooraf schrijven we een scenario en werken dat uit met een script waarin we ook de cameratechniek en montage voorleggen. Slagvaardig en pragmatisch maken we de productie en in fases wordt er naar de finale edit gewerkt.

 

Uw (potentiële) klanten krijgen een beeld van uw product, dienst, medewerkers en activiteiten. Precies dat wat u wilt laten zien. Op de manier zoals u dat wilt.  Kijkers krijgen te weten wat u doet en wat u daarin uniek maakt. Het is de manier om uw bedrijf te positioneren.  Met een maatwerk bedrijfsfilm maakt uw uw boodschap begrijpelijk en toegankelijk.

 

Een bedrijffilm geeft vele voordelen op een website: op een makkelijke manier, in beeld, vertelt u meer dan 100.000 woorden.  In heel korte tijd heeft een bezoeker die over het algemeen het hele filmpje afkijkt alle gewenste info. Het is aantoonbaar dat dit bevorderlijk werkt bij de verkoop van product en dienst.

 

De ultieme bedrijfsfilm is het resultaat. U wordt ontzorgd en kunt vertrouwen op een kundig maar ook betaalbaar presentatiemiddel.  Of het nu gaat om een korte of lange film, een video voor het web of voor interne presentaties, een instructiefilm, animatie of anders. Een perfecte bedrijfsfilm laat je maken door Van Daal Foto & Film. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

 

 

<