FILM

BRUIDSREPORTAGES

Jullie zijn uniek en dat verwacht je ook van de foto’s van jullie bruiloft. Geen saaie, doorsnee geposeerde foto’s. Maar echt en ongedwongen! Onze ervaren fotograaf, Herman van Daal, weet jullie dag vast te leggen zoals jullie die ook echt beleven. Met oog voor emoties, details en elk belangrijk en ogenschijnlijk onbelangrijk moment.

De passie voor fotografie en het maken van mooie beelden houdt niet op met alleen de foto’s. Ook de bewerkingen en de vormgeving van een fraai album wordt door Herman verzorgd. Geen toeters en bellen, geen doos trucages maar een goed en strak vormgeven uniek album. Een visueel verslag van de dag zoals jullie die echt beleeft hebben. Een super waardevol document om nog heel veel jaren te genieten van de trouwdag. Neem geen risico met iemand ‘die ook wel leuke foto’s maakt’ maar kies voor zekerheid. Je krijgt geen tweede kans.

 

Jij en je partner hebben de hoofdrollen. Bekende en onbekende plekken hebben altijd iets fotogenieks en vullen de sfeer aan. Unieke en bijzondere foto’s, door licht, emotie en omgeving. Een focus op jullie mooie kanten. Foto’s waarin je jezelf positief herkent. Ongedwongen, echt en steeds uniek.

 

Met jarenlange ervaring met mensen, situaties, omgevingen mag je rekenen op adembenemde foto’s. Van begin tot einde van de dag. Met een perfect album als eindresultaat.

 

 

<