FILM

PRODUCTFILM ‘HOW TO’

Heb je niet voldoende aan WikiHow en een wens voor een How To film dan kan Van Daal Foto & Film je daarbij helpen. Een product of dienst kort en bondig uitleggen met een gesproken instructie of verbeelding. Ideaal voor iedereen die even niet een handleiding voor handen heeft of geen zin heeft die te lezen. Super makkelijk omdat je een How to film kunt pauzeren op elke moment en desnoods weer opnieuw afspelen.

Er zijn maar weinig mensen die de tijd nemen een gebruikershandleiding door te worstelen. Zelfs de quick-start-guide is al teveel moeite. Een how-to film is daaintegen heel erg toegankelijk en wordt steeds vaker geraadpleegd. Een slimmer uitgever gebruikt dit in stappen om zo heel kort en bondig zaken uit te leggen. Tegelijkertijd is het ook een prachtig marketinginstrument om andere zaken te promoten.

 

Interesse in de werkwijze van een How To film. Vraag vrijblijvend info op. De instructies vindt u op onze contactpagina. Misschien dat we daar ook nog eens een How To film voor maken ;-)

 

 

<