FILM

TROUWCLIP

Jij en je partner spelen de hoofdrollen in een trouwvideo die zo op TV kan: de trouwclip van jullie trouwdag. Een korte film van de grote dag precies zoals jullie hem werkelijk beleven. Vanaf de voorbereidingen bij je thuis of kapster tot aan het diner of eventueel zelfs het einde van het feest. Alle momenten, belangrijk en minder belangrijk worden vastgelegd en nauwkeurig gemixt op een door jullie gekozen favoriet muzieknummer.

Je ouderlijk huis, eigen huis, die spanning op de gezichten, je jurk die al zo vaak bekeken is, de manchetknopen, de trapscène, het openen van de deur, de ceremonie, fotoreportage, de toost, het aansnijden van de taart, het diner … maar ook al die leuke details: vertrouwde plekjes van vroeger, de kalender met jullie grote dag in het handschrift van je moeder, je neefje die stiekem kijkt, de traan van je moeder, dat kneepje in de handen, die jalourse blik van de vriendinnen. Allemaal fragmenten van die prachtige trouwclip.

 

Alle emotie, spanning, spontaniteit en humor van een hele dag beknopt samengevat in ongeveer 4 minuten die je heel makkelijk en heel vaak kunt en zult herbeleven. Een trouwclip is super toegankelijk om even via je mobiel of online met andere te delen.

 

Met een same-day-edit heb je zelfs ’s avonds al de beschikking over de trouwfilm. We kunnen het in HD op een supergroot scherm projecteren als opening van jullie feest. Het is een zeer geslaagde manier om de openingsdans in te leiden.

 

Willen jullie schitteren in jullie trouwclip? Maak vrijblijvend een afspraak en maak kennis met onze camerman en editor, Tobias van Daal. Hij luistert graag naar jullie wensen en maakt vervolgens een passende offerte.

 

 

<